Fastigheter & Bostäder

Inte fel att få transaktionsrådgivning

Något som kan vara bra att få, det är transaktionsrådgivning. Det om du ska sälja en fastighet eller ett företag. Du som vill boka in transaktionsrådgivning, du kan göra det hos Företag & Kommersiella Fastigheter. Dessa kan vara bra att anlita även då du ska köpa en fastighet eller ett företag. Du kan då få goda råd, samt att de även kan analysera fastigheten eller företaget på ett bra sätt. Hos detta företag finns dessa tjänster:

  • Rådgivning
  • Utbildning

När det gäller rådgivning så kan du få en fri konsultation. Bland annat kan du få en gedigen genomgång och analys av bolag eller fastigheter. Hos detta företag så jobbar det flera experter som kan det mesta om moms, juridik och ekonomi.

Anlita en bra transaktionsrådgivare

Om du ska köpa eller sälja en kommersiell fastighet eller ett företag så kan det vara bra att anlita en transaktionsrådgivare för att få en bra transaktionsrådgivning. Det så att du får de allra bästa förutsättningarna för att göra en bra transaktion. Med en transaktionsrådgivare kan du få hjälp genom hela processen.

Bland annat kan en transaktionsrådgivare göra att du maximerar värdet på din fastighet eller ditt företag.

Hjälp med fastighetstransaktioner och bolagsaffärer

Företag & Kommersiella Fastigheter kan hjälpa dig med bolagsaffärer och fastighetstransaktioner. Detta företag grundades 2006, från början som en del av en organisation som ägdes av Swedbank. Idag är de dock fristående. Detta företag kan hjälpa dig, oavsett var i Sverige du befinner dig. Hos detta företag får du hjälp av experter med en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner.